Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Met ingang van 1 oktober heeft het Openbaar Ministerie (OM) een nieuwe woordvoerder op Curaçao. omShurminia Martina-Rafael is de nieuwe medewerker Communicatie en Voorlichting bij het parket van de procureur-generaal voor Curaçao, Sint Maarten en voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES).
Zo heeft het OM op ieder eiland een medewerker communicatie. Martina-Rafael zal zorgdragen voor de externe en interne communicatie ten behoeve van het OM op Curaçao, waaronder ook de woordvoering. Roderick Gouverneur zal vanaf nu de woordvoering doen voor het OM op de BES-eilanden en voor Sint Maarten is Hazel Durand met deze taak belast.
Met de nieuwe samenstelling van het communicatieteam streeft het OM ernaar om de algemene voorlichting aan de diverse gemeenschappen betreffende de werkzaamheden van het OM naar een nieuw niveau te tillen en verder te bouwen aan de professionalisering van de organisatie, zo laat het OM weten.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).