Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Met ingang van 1 oktober heeft het Openbaar Ministerie (OM) een nieuwe woordvoerder op Curaçao. omShurminia Martina-Rafael is de nieuwe medewerker Communicatie en Voorlichting bij het parket van de procureur-generaal voor Curaçao, Sint Maarten en voor Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES).
Zo heeft het OM op ieder eiland een medewerker communicatie. Martina-Rafael zal zorgdragen voor de externe en interne communicatie ten behoeve van het OM op Curaçao, waaronder ook de woordvoering. Roderick Gouverneur zal vanaf nu de woordvoering doen voor het OM op de BES-eilanden en voor Sint Maarten is Hazel Durand met deze taak belast.
Met de nieuwe samenstelling van het communicatieteam streeft het OM ernaar om de algemene voorlichting aan de diverse gemeenschappen betreffende de werkzaamheden van het OM naar een nieuw niveau te tillen en verder te bouwen aan de professionalisering van de organisatie, zo laat het OM weten.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.