De summit ‘Invest in Willemstad’ werd gisteren officieel geopend door premier Eugene Rhuggenaath en de voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer in het Maritiem Museum.

summitIn de ochtend werd kennisgemaakt met het potentieel van de districten Punda, Otrobanda, Scharloo en Pietermaai, en de ondernemersverenigingen in Willemstad. Na de middag stond het investeren in Willemstad centraal. Ook deelden Curaçaose ondernemers hun plannen en werden de potentiële investerings- en exploitatieprojecten gepresenteerd. Na afloop van het panel was er gelegenheid voor netwerken, afspraken, Business to Business (B2B) en het bezoeken van de investeringsobjecten.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).