Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Medewerkers van de Ronald McDonald Family Room in het Sint Elisabeth Hospitaal kregen gisteren bezoek van de KLM-afgevaardigden. De kinderen werden verrast met een klein presentje.

klmsehosTer ere van de 100e verjaardag van KLM werd een bezoek gebracht aan de faciliteit om de samenwerking met Ronald McDonald House Charities (RMHC) te vieren.
Ook stichting CliniClowns was aanwezig tijdens de viering om zo de aanwezige kinderen in de speelzaal een extra leuk moment van lach en spel te bezorgen.
De samenwerking tussen RMHC Curaçao en KLM gedurende de afgelopen drie jaar is van groot belang gebleken voor gezinnen die voor specialistische medische behandeling van hun ernstig zieke kind naar Nederland moeten reizen. Door deze samenwerking zijn al 14 families van zieke kinderen geholpen.
,,Deze hulp van KLM wordt ervaren als een enorme steun in de rug voor families en helpt hen ondanks de grote afstand toch bij elkaar te zijn in zeer moeilijke tijden. RMHC is de KLM enorm dankbaar voor wat ze voor de gemeenschap van Curaçao doen”, aldus RMHC.
Elk jaar worden er tussen de 1.800 en 2.000 gezinnen geholpen door RMHC op Curaçao. Met de Family Room biedt RMHC een verblijfplaats aan gezinnen, dicht bij de zorg en dicht bij hun kind. De faciliteit heeft een huiselijke sfeer binnen het ziekenhuis die ervoor zorgt dat ouders zich ontspannen, en even hun batterijen kunnen opladen zodat zij de zorg om hun kind weer aankunnen. Met de Family Room en andere programma’s zoals het medisch uitzendprogramma tracht RMHC de stress en de zorg van families te verlichten.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).