Corendon Curaçao en bouwbedrijf B-MW-Curaçao organiseerden gisteren in het bijzijn van eigenaar Atilay Uslu een bijeenkomst voor genodigden en de pers. Het vijfsterren all-inclusive resort gaat officieel Corendon Mangrove Beach Resort heten.

F01 Corendon 1Er wordt op dit moment met 220 man gewerkt aan het resort, dat met ruim 850 kamers het grootste hotel in het Caribisch gebied wordt.

Het resort zal in  eerste instantie werkgelegenheid bieden aan zo’n 350 medewerkers. In april 2020 is de eerste fase gereed, met 381 kamers, achttien suites, vier zwembaden, negen eetgelegenheden en bars, een aquapark en drie vergaderzalen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).