Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De tweede wedstrijd tussen Curaçao en Haïti eindigde gisteren in gelijkspel (1-1). Haïti scoorde als eerste en toen Curaçao daarna volgde, met een doelpunt door assist en routinier Elson ‘Sontje’ Hooi, werd dit opgedragen aan reservekeeper Jarzinho Pieter, die een dag eerder onverwacht was overleden.

doelpuntHooi hield een grijs T-shirt omhoog waarop de woorden ‘Love puru 22 Legend’ stonden gedrukt en klopte twee keer op zijn borst. Andere teamleden hielden het groene keepersshirt van Pieter, met zijn nummer 22, omhoog. Alle spelers droegen tijdens de wedstrijd van gisteren een rouwband en voor de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden. Op die manier werd nog eens eer bewezen aan de geliefde ‘Zinho’. Curaçao speelt in oktober tegen Costa Rica.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).