Van onze redactie
Willemstad - CPA (Curaçao Ports Authority) heeft onlangs een samenwerkingsovereenkomst getekend met Haina International Terminals (HIT). De overeenkomst werd ondertekend door Humberto de Castro (ceo van CPA) en Luis de León (directeur van HIT) uit de Dominicaanse Republiek.

cpahitDaarnaast tekende ook Raul Manotas (cco van CPA) de overeenkomst, waargenomen door Albert Zwueste (coo van CPA) en minister van Economische Ontwikkeling Giselle Mc William (MAN). ,,De overeenkomst start een samenwerking die de uitwisseling van informatie met betrekking tot de regionale vrachtsector mogelijk maakt. De informatie-uitwisseling omvat ook statistische gegevens, havenverkeersleidingsystemen en ontwikkelingen in vrachtprojecten. Bovendien bepaalt de overeenkomst dat partijen de mogelijkheid zullen onderzoeken om het maritieme verkeer in beide operationele havens te vergroten, te werken aan educatieve uitwisselingsbezoeken en vervolgens de voordelen van het zakendoen in beide havens te bevorderen”, aldus CPA.
De ondertekening van de overeenkomst past in de strategie van CPA om allianties te versterken met internationale stakeholders van strategische waarde.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).