Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Bancaribe Curaçao Bank nv heeft bekendgemaakt dat het nieuwe hoofdkantoor aan de Schottegatweg ter hoogte van Zuikertuintje gereed is. ,,Een van de belangrijkste projecten tot nu toe”, aldus de bedrijfstop.

BancaribeBancaribe is een internationale bank op Curaçao met president-directeur Nelson David Dao Guzman in de leiding. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan en veel geïnvesteerd in de vernieuwbouw en nu is het zover. De hoogste kwaliteitsstandaarden zijn toegepast en er is gebruikgemaakt van de nieuwste ontwerptechnieken, aldus Bancaribe.
Het nieuwe onderkomen vertegenwoordigt ‘het commitment en de kracht waar de bank na 42 jaar voor staat’, vervolgt de directie. Bancaribe Curaçao Bank, tot voor kort gevestigd op de derde verdieping van het World Trade Center (WTC) te Piscadera, is volgens het Curaçaose Handelsregister al opgericht in mei 1977.
Verreweg de meeste bestuurders zijn van Venezolaanse origine. Dat geldt voor president-directeur Dao Guzman, terwijl Oscar Enrique Alvarado Ramos fungeert als ‘resident managing director’. Overige directeuren zijn Valentina Martinez Soto en Marinelly Casanova Medina. De commissarissen hebben ook de Venezolaanse nationaliteit, behalve de lokale commissaris Humberto d’Abreu de Paulo.
Bancaribe is lid van de Association of International Bankers of Curaçao (IBA) en opereert met een vergunning van toezichthouder de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS).
www.bcbbank.com


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).