De spits van het Curaçao North Sea Jazz Festival is gisteravond afgebeten met een spetterend optreden van Juan Luis Guerra, Aymée Nuviola en Havana D’Primera.

feestVoor de eerste avond zijn de kaartjes kosteloos uitgereikt en het publiek heeft daarvoor lang in de rij moeten staan. Maar dat is altijd weer de moeite waard. Juan Luis Guerra was voor de vierde keer op Curaçao. Zijn liedjes zijn bekend en het is daarom voor iedereen meezingen geblazen. Aymée Nuviola is een nieuwe gast, maar met haar zwoele zang wist zij het publiek te bekoren. Havana D’Primera is voor de tweede keer op het eiland en wist het publiek aan het dansen te krijgen. Al met al weer een feest dus dit jaar. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).