Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - ,,Zelfs als aan het einde van de zoektocht naar een partner voor de raffinaderij blijkt dat de keus niet op PdVSA is gevallen, blijven de deuren van Curaçao altijd open voor PdVSA.”

pdvsa2Dat stelde premier Eugene Rhuggenaath (PAR) gisteren tijdens een persconferentie. ,,We blijven immers buren en als de situatie in Venezuela op een dag normaliseert, moeten we ons herinneren dat we altijd met elkaar handel hebben gedreven en Venezuela een van de grootste olievoorraden ter wereld heeft. We hechten bijzonder veel waarde aan de relatie die we met Venezuela hebben. Feit blijft echter wel dat we op dit moment het beste moeten kiezen voor Curaçao. Of dit betekent dat PdVSA hier wel blijft of juist niet, daar wil ik niet op vooruitlopen”, aldus de minister-president.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).