De selectie van Liga Pabou heeft gisteren met 8-1 gewonnen van Canada. Daarmee werd uitschakeling in de Little League World Series voorkomen.

F01 Pabou wint van Canada 1Het was dus erop of eronder tegen de kampioen van de regio Canada, Coquitlan.

De Curaçaose jeugdhonkballers spelen vandaag tegen de kampioen van de Latijns-Amerikaanse regio, Cacique Mara uit Venezuela. Het Venezolaanse team won gisteren met 8-7 van Epitacio Mala Torres dat de regio Mexico vertegenwoordigt.

Als Pabou vandaag opnieuw wint, volgt donderdag de wedstrijd tegen de verliezer van de partij tussen Azië/Pacific (Chung Nan uit Zuid-Korea) en Japan (Chofu).


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.