Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Diverse middelbare scholen organiseerden afgelopen vrijdag een introductiedag. Tijd voor ontspanning, sportieve activiteiten en kennismaking.

scholenDe leerlingen van de Albert Schweitzer havo/vwo (ASHV) waren op verschillende plekken op het eiland te vinden, zoals Landhuis Pannekoek, het strand van Caracasbaai, Carmabi en de Christoffelberg. De derdeklassers bleven dichter bij huis. Zij hadden op de parkeerplaats van ASHV een waterfundag.
Ook de Radulphus-leerlingen zijn het schooljaar actief begonnen. Zo gingen de derdeklassers naar Playa Daaibooi, waar zij werden uitgedaagd door diverse sport- en spelactiviteiten. De leerlingen van havo 4 begonnen de dag bij Boca Sami met sport en spel, waarna zij over de heuvels en door de mondi naar Kokomo Beach liepen. Het vervolgens relaxen, zwemmen en lunchen maakte de ochtend compleet.
Maar het weekend begon toen nog niet voor de middelbare scholieren. Op zaterdagochtend moesten ze nog even naar school om hun tas te vullen met alle lesboeken. Nu kan het schooljaar vandaag echt beginnen.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).