Ook dit jaar heeft Fundashon Hemayel Martina een vakantieplan georganiseerd voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar.

vakantieplanEr werden verschillende educatieve en recreatieve activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Zo is de groep onder andere een kijkje gaan nemen aan boord van Pullmantur. Ook mochten de kinderen zich vermaken tijdens een Waterfun Party en hebben ze een bezoek gebracht aan de Air Navigation Service Provider en Hacienda. In Hòfi Pastor in Barber hebben de kinderen een wandeling gemaakt en genoten van de natuur. Ook hadden de deelnemers aan het vakantieplan een sportochtend bij SDK, maakten ze een rondvaart door de haven en vermaakten ze zich kostelijk bij het Verkeerspark. Volgend jaar organiseert de stichting voor de tiende keer een vakantieplan.
Foto FHM


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).