Afgelopen weekend zijn de U12-jongens en -meisjes naar Trinidad en Tobago vertrokken voor de Cotecc/ITF U12 Team Competition SR4.

tennistrinidad2In dit toernooi strijden teams uit regio 4 van de Cotecc-regio (Caribisch gebied en Midden-Amerika) om 2 plaatsen voor de finale ronde van de Cotecc/ITF U12 Team Competition die vanaf 26 augustus wordt gespeeld. Het toernooi vindt plaats in het National Racquet Centre van Trinidad en Tobago. Gisteren plaatsten beide ploegen van Curaçao zich voor de halve finale. De jongens versloegen Grenada met 3-0 en de meisjes waren met 3-0 te sterk voor Trinidad-2. Door deze resultaten zijn beide ploegen als tweede geëindigd in hun poule. Vandaag proberen ze een plaats te bemachtigen in de finale.
Foto Tennisfederation Curaçao


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).