Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De vier verdachten in de Lacerta-zaak blijven nog langer vastzitten. Donderdag zijn de vier mannen voorgeleid aan de rechter-commissaris, die heeft bevolen dat de hechtenis met maximaal acht dagen kan worden verlengd.

RdKDat laat het Openbaar Ministerie tegenover deze krant weten.
Het gaat om Roderick van Kwartel, Ashley Isidora, Gilbert Gregory Cijntje en Michèle Mario Kinburn. Het viertal - allen voormalig employées van Refineria di Kòrsou (RdK) - wordt er door het Openbaar Ministerie van verdacht zich gedurende het onderhandelingsproces voor de raffinaderij schuldig te hebben gemaakt aan het vragen van een groot bedrag aan steekpenningen.
Van Kwartel en Isidora worden sinds 24 juni vastgehouden. Cijntje en Kinburn sinds 27 juni.

 

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).