Gebroederlijk staan ze naast elkaar; de twee F70’s van JetAir op de Curaçaose luchthaven Hato. ,,De laatste weken zijn zaken in een stroomversnelling geraakt,” zegt Antonio ‘Tony’ Ribeiro.

F02Jet Air,,Mogelijk dat wij eind deze maand onze AOC hebben.” AOC staat voor Air Operator’s Certificate ofwel de vereiste vliegvergunning. Na 'oneindig veel werk en offers' begint de leiding van JetAir het licht aan het eind van de tunnel te zien. ,,Intussen zijn we begonnen met testvluchten ter voorbereiding van de goedkeuring door de burgerluchtvaartautoriteit CCAA.”


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.