De sleepboot Barakuda van KTK is onlangs onder aanvoering van kapitein Rendell Victor vertrokken naar Trinidad.

ktksleepbootDe Barakuda voegt zich daar bij de sleepboot Mero die sinds februari in Trinidad is ter ondersteuning van de activiteiten van het staatsbedrijf National Energy Corporation of Trinidad & Tobago Ltd (NEC).
KTK en NEC hebben vorig jaar in augustus een overeenkomst ondertekend waarin de sleepboot assistentie zal verlenen bij de sleepoperaties in diverse havens van Trinidad en Tobago gedurende een periode van drie maanden.
Aan boord zijn, behalve kapitein Rendell Victor en stuurman Ethelree Rellum, de machinisten Clinton Janga en André Howell, alsook de matrozen Morandy Martina en Irvan Turner, die de boot richting Trinidad begeleiden.
Foto KTK


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).