Met het doorknippen van een kabel is de ‘Engineering and Procurement’-conferentie en -expositie van de Caribbean Electric Utility Services Corporation (Carilec) officieel geopend.

carilecCarilec is de koepelorganisatie voor alle elektriciteitsbedrijven in het Caribisch gebied. Curaçao is dit jaar gastland voor de circa 200 bezoekers die bij de conferentie aanwezig zijn. Op de expositie zijn 49 ‘booths’ van internationale leveranciers aan elektriciteitsbedrijven die de laatste snufjes en ontwikkelingen tentoonstellen. Het gaat om bedrijven als Aggreko en Wärtsilä. Gisteren brachten circa zestig conferentiegangers een bezoek aan het windmolenpark bij Playa Kanoa.
Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).