Van onze redactie
Willemstad - De organisatie van Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) heeft gisteravond nog eens drie topnamen bekendgemaakt voor de komende editie eind augustus.

CNCSJF Black Eyed PeasHet gaat om Black Eyed Peas en Earth Wind & Fire op vrijdag en de zeker onder jongeren razend populaire Nicky Jam.
Dit melden de organisatoren ‘met grote vreugde en de nodige trots’, om eraan toe te voegen dat Ozuna ‘helaas zijn optreden heeft moeten opzeggen’. Het zijn ongekende namen voor het Curaçaose festival op 30 en 31 augustus, voorafgegaan door een gratis concert op donderdag 29 augustus.
Maar dat is nog niet alles. Eerder al werd gemeld dat ook Mariah Carey dit jaar optreedt op het CNSJF. Verder kunnen bezoekers van het grootste jaarlijkse muziekfestival op Curaçao en in de wijde regio ook uitkijken naar optredens van Pitbull, Maxwell, Michael McDonald, Kenny G, Aloe Blacc en David Sanborn. Daarvóór al werd de komst van Maroon 5, Gladys Knight en Third World aangekondigd. ,,Een ongelóóflijke line-up”, zegt een kenner en liefhebber. CNSJF, het initiatief van en bekostigd door Fundashon Bon Intenshon, trekt lokale bezoekers, maar elk jaar ook steeds meer internationale gasten.

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).