Bij de handtekeningenactie, georganiseerd door Frente Amplio die pleit voor het openhouden van de raffinaderij, zijn gisteren bij het buurthuis in Santa Maria ongeveer 75 mensen komen opdagen.

petitieOnder de aanwezigen was ook voormalig premier en leider van Pueblo Soberano, Ben Whiteman. Het tekenen van de petitie was voorafgaand aan twee lezingen door Jeannette Juliet Pablo en Hubert Scherptong die vooral de negatieve gevolgen van het sluiten van de raffinaderij hebben benadrukt. De protestorganisatie, met als tijdelijke aanvoerders de partijleden van René Rosalia, zijn het oneens met de aanpak van het kabinet-Rhuggenaath.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).