Team-MCB is de overtuigende winnaar geworden van alweer de vierde editie van de Curaçao Corporate Challenge (CCC), georganiseerd door Rotary Club Curaçao.

corpchallengeIn het SDK-stadion was het zaterdagmiddag en -avond één groot teambuildingevenement met deelname van Banco di Caribe, Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten, Deloitte, Ennia, EY, Kooyman, MCB, Pelota, PSB Bank, RBC, SBAB en Vidanova Bank. Het thema dit jaar was: ‘Maak Curaçao weer groen!’. De netto-opbrengsten, circa 100.000 gulden, dienen ter ondersteuning van GreenKidz. Op de foto het winnende team samen met CCC-organisator Reinier de la Fuente.
Foto Ramsay Soemanta/CRC


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).