Tijdens zijn bezoek aan Curaçao heeft minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken ook vergaderd met de directie van Refineria di Kòrsou (RdK) om te worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de zoektocht naar een strategische partner voor de raffinaderij.

blokrdkDe directie van RdK heeft samen met de Program Management Organization (PMO) Blok een presentatie gegeven en laten zien welke werkzaamheden worden verricht om de raffinaderij operationeel te houden en om een strategische partner te vinden. Na de presentatie kreeg Blok ook een rondleiding bij de raffinaderij. Op de foto verwelkomt RdK-directeur Marcelino ‘Chonky’ De Lannoy minister Blok.
Foto RdK


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).