Tijdens de verschillende activiteiten die vorig jaar door CIBC FirstCaribbean ten behoeve van het Prinses Wilhelmina Fonds (PWF) werden georganiseerd, is 33.000 gulden ingezameld.

pwfDit bedrag is gisteren aan vertegenwoordigers van het PWF overhandigd om zo de strijd tegen kanker voort te kunnen zetten. Een van de activiteiten die ook dit jaar worden georganiseerd is het Golf for the Cure Charity Tournament. Dit vindt dit jaar op 18 mei bij Blue Bay plaats. Later vindt ook de Walk for the Cure 2019 plaats. De organisatie hoopt dit jaar het bedrag van vorig jaar te kunnen overstijgen.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.