Tijdens de verschillende activiteiten die vorig jaar door CIBC FirstCaribbean ten behoeve van het Prinses Wilhelmina Fonds (PWF) werden georganiseerd, is 33.000 gulden ingezameld.

pwfDit bedrag is gisteren aan vertegenwoordigers van het PWF overhandigd om zo de strijd tegen kanker voort te kunnen zetten. Een van de activiteiten die ook dit jaar worden georganiseerd is het Golf for the Cure Charity Tournament. Dit vindt dit jaar op 18 mei bij Blue Bay plaats. Later vindt ook de Walk for the Cure 2019 plaats. De organisatie hoopt dit jaar het bedrag van vorig jaar te kunnen overstijgen.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).