In de aanloop naar Pasen werd er door 36 deelnemende boten in negen zeilklassen gestreden om de hoogste eer van de 35e editie van de Curaçao Regatta.

regattaHet J-24 racing jacht Chamba II, met aan boord schipper Mitchell Amasia en zijn Zeeverkenners-bemanning kaapte in een spannende strijd met harde wind de winst net weg voor de neus van de Merlin van Klaus Schneider en zijn team, eveneens een J-24, die de afgelopen vier jaar op het hoogste podium stond. De J’tje van Hans van der Gulik behaalde de derde plaats. Op de foto de nummers 1, 2 en 3 op rij bij de eerste start op vrijdag achter de Casse Tete van Curaçao Marine. Verscholen achter de drie J-24-boten nieuwkomer Stinger van Norbert Bielderman. Morgen in deze krant een overzicht van de bewogen geschiedenis van 35 jaar Curaçao Regatta. 

Foto Els Kroon


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van DE TELEGRAAF
Telegraaf

Het ANTILLIAANS DAGBLAD is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf 25,50 incl. OB (abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).