In de aanloop naar Pasen werd er door 36 deelnemende boten in negen zeilklassen gestreden om de hoogste eer van de 35e editie van de Curaçao Regatta.

regattaHet J-24 racing jacht Chamba II, met aan boord schipper Mitchell Amasia en zijn Zeeverkenners-bemanning kaapte in een spannende strijd met harde wind de winst net weg voor de neus van de Merlin van Klaus Schneider en zijn team, eveneens een J-24, die de afgelopen vier jaar op het hoogste podium stond. De J’tje van Hans van der Gulik behaalde de derde plaats. Op de foto de nummers 1, 2 en 3 op rij bij de eerste start op vrijdag achter de Casse Tete van Curaçao Marine. Verscholen achter de drie J-24-boten nieuwkomer Stinger van Norbert Bielderman. Morgen in deze krant een overzicht van de bewogen geschiedenis van 35 jaar Curaçao Regatta. 

Foto Els Kroon


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).