Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Fotografe Berber van Beek geeft met haar project ‘The Hidden Voices of Illegal Venezuelans on Curacao’ een stem aan ondergedoken ongedocumenteerde Venezolanen op Curaçao.

venezolanenVan Beek hoopt dat ze op deze manier een kans krijgen hun persoonlijke ervaringen te delen en dat de Curaçaose gemeenschap luistert.
Het Antilliaans Dagblad publiceert de komende periode twaalf portretten gemaakt door Van Beek. Om de personen die zij heeft geïnterviewd te beschermen, houden zij op de foto een masker voor en maken ze gebruik van een pseudoniem.
In deel 1 komt de 43-jarige ‘Alibaba’ aan het woord. Aannemer van beroep, heeft Alibaba tijdens de crisis in zijn land twee kinderen daar moeten achterlaten om op Curaçao op zoek te gaan naar een betere toekomst voor zijn gezin.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).