Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De eerste namen voor de negende editie van het Curaçao North Sea Jazz Festival (CNSJF) zijn gistermiddag door de organisatie bekendgemaakt.

CNSJDit jaar maken onder meer de bekende Amerikaanse band Maroon 5; de Puerto Ricaanse reggaeton- en latin trapzanger Ozuna; de ‘Empress of Soul’ Gladys Knight; en de Jamaicaanse band Third World hun opwachting op het festivalterrein bij het World Trade Center.
Het festival vindt op 29, 30 en 31 augustus plaats. Op de eerste dag wordt een gratis concert gegeven, met optredens van de Cubaanse timbaband Havana D’Primera en de Cubaanse zangeres Aymee Nuviola. De organisatie liet gisteren weten nog volop bezig te zijn met diverse artiesten. ,,Die zullen in de loop van de komende maanden bekend worden gemaakt.”

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).