Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De vestigingen van de bekende speelgoedketen Intertoys op Curaçao, zullen spoedig onder een andere naam verdergaan: Sweetheart.

intertoys Dat maakt de speelgoedwinkel op Facebook bekend.
Onlangs werd Intertoys Nederland failliet verklaard. Intertoys Curaçao benadrukt in de berichtgeving op Facebook met klem dat zij een zelfstandige onderneming is ‘die geen enkele directe noch indirecte financiële relatie heeft met Intertoys Nederland’. Intertoys Curaçao maakt deel uit van de ‘moedervestiging’ van Sweetheart, gevestigd in Suriname. ,,De relatie met Intertoys Nederland was slechts beperkt tot een deel van de inkoop”, zo laat Intertoys Curaçao in een officiële verklaring weten. ,,Deze relatie is inmiddels beëindigd en zal met andere internationale leveranciers worden voortgezet. Voor onze klanten zal dit geen consequenties hebben. Het speelgoedassortiment in de winkels zal op zijn minst hetzelfde niveau en kwaliteit hebben, zoals u dat van ons gewend bent. De naam van de vestigingen op Curaçao zal binnenkort dezelfde zijn als de Surinaamse vestigingen: Sweetheart.”
Intertoys Curaçao geeft tot slot aan de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien en met de naamswijziging een eerste stap te hebben gezet naar ‘een succesvolle Caribische speelgoedketen’. Per wanneer de naamswijziging ingaat, is vooralsnog onbekend.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).