Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad/Caracas - De Venezolaanse interim-president Juan Guaidó heeft gisteren bij aankomst in Caracas Venezolanen opgeroepen komende zaterdag opnieuw te demonstreren.

guaido,,Venezuela zal weer de straat op gaan”, zo sprak hij zijn aanhangers toe. ,,We zullen geen seconde rusten tot we vrijheid hebben.”
Guaidó werd gisteren bij aankomst op de luchthaven nabij Caracas opgewacht door duizenden aanhangers, journalisten en vertegenwoordigers van bevriende landen. Volgens <f"adscala-italic">de Volkskrant<f"adscala-romein"> hoopt Guaidó met nieuwe demonstraties te laten zien dat de bevolking nog altijd achter hem staat. ,,De plaatsvervangend ambassadeur van Nederland was een van de aanwezigen”, laat een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken tegenover de Nederlandse krant weten. ,,De aanwezigheid was ter bevestiging van de recente verklaring van de Europese Unie waarin aandacht wordt gevraagd voor de veilige terugkeer van Guaidó naar Venezuela.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).