Alle leerlingen van groep 3 van het funderend onderwijs hebben gisteren op Valentijnsdag het tweetalige boekje ‘Kurasonchi’ gekregen.

kurasonchi1Het boekje gaat over een hartje met veel passie en energie dat op een dag bedenkt geen hartje meer te willen zijn. Al reizend door het lichaam leert hartje het leven kennen van de ogen, neus, mond, oren, handen en voeten om tot de slotsom te komen dat een hart, hoe klein ook, wel erg belangrijk is. Het rijk geïllustreerde boek is geschreven door de Curaçaose Levi Silvanie en de Arubaanse Rosabelle Illes.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.