De sloop van de afgelopen maanden zit erop en het terrein is schoongemaakt. Alleen een deel van het voormalige Holiday Inn Hotel en later Holiday Beach Veneto staat er nog: de opbouw kan beginnen.

corendon1Zowel aan als in de bestaande gebouwen. Kortom: Corendon is klaar voor de constructie. Op 22 februari komen eigenaar Atilay Uslu en zijn zus Gunay Uslu, director of Development van de reisorganisatie, de ‘eerste paal’ slaan van het nieuwe hoofdgebouw van het Corendon Resort in Otrobanda. In twee fasen komen er alles bij elkaar 800 kamers; een flinke uitbreiding van het hotelkamerbestand van Curaçao. In fase één gaat het om 380 kamers en in fase twee om nog eens 420. De eerste fase gaat volgens planning eind december 2019 open en de rest volgt in december 2020. Er is een investering van in totaal 85 miljoen dollar mee gemoeid. Corendon zal de exploitatie zelf doen en de organisatie rekent erop aan het eind van fase twee tussen de 350 en 400 medewerkers te hebben.
Foto Corendon


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).