Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Alle vluchten tussen Aruba, Bonaire en Curaçao zijn tot nader orde afgelast. Dat laat Insel Air weten.

F03 Insel Air cmykDe luchtvaartmaatschappij ervaart sinds 2 februari operationele problemen met het Fokker-toestel. Hoewel Insel Air stelt dat het toestel ‘luchtwaardig’ is, zijn er tijdens een audit verschillende problemen aangekaart, waardoor zaterdag is besloten gebruik van het toestel tot nader orde uit te stellen.
Vluchten tussen Curaçao en Sint Maarten worden uitgevoerd door Corendon Dutch Airlines, in samenwerking met Divi Divi, en worden volgens schema uitgevoerd. Echter, zo stelt Insel Air, alle vluchten tussen Aruba, Bonaire en Curaçao worden gecanceld. De luchtvaartmaatschappij stelt haar best te doen alle benadeelde passagiers zo snel mogelijk te informeren en ‘de steun en het begrip van alle werknemers, partners en trouwe klanten in deze periode te waarderen’.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.