In het wijkcentrum van Santa Maria vond gisteren een protestbijeenkomst plaats tegen het convenant dat premier Eugene Rhuggenaath vorige week tekende met de Nederlandse minister-president Mark Rutte.

renerosaliaSprekers van de avond waren historicus Max Elstak, partijleider van Pueblo Soberano Ben Whiteman en Rene Rosalia van Movementu Kousa Promé. Zij zetten uiteen waarom zij vinden dat het samenwerkingsconvenant ‘Groeistrategie Curaçao’ - waarbij de hulp van Nederland wordt ingeschakeld voor economische groei, beter financieel beheer en een betere overheidsorganisatie - een manier is om het eiland te ‘herkoloniseren’.
Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).