Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Meer dan 150 werknemers van Defensie Caribisch gebied zijn het jaar sportief begonnen.

defensie3Afgelopen maandag hebben zij meegedaan aan de jaarlijkse prestatieloop van drie kilometer. Deze loop wordt ieder jaar georganiseerd om het nieuwe jaar gezamenlijk sportief in te luiden. Na het startsignaal van de kazernecommandant kapitein-luitenant-ter-zee Rob Wesdorp, vertrokken de deelnemers om 7.15 uur vanaf marinebasis Parera naar Fort Nassau.
Deelnemers aan de prestatieloop waren onder anderen aspirant-miliciens van Curaçao en Aruba, cursisten van de Opleiding Caribische Politie en Kustwacht, militairen van de Koninklijke Marine, de Landmacht Compagnie in de West [CIDW29], medewerkers van de kustwacht en schoonmaakpersoneel van Impact.
De sportievelingen konden kiezen of ze de drie kilometer wandelend of hardlopend aflegden. Eenmaal boven bij het fort aangekomen, kregen zij een drankje en een lokale lekkernij aangeboden. Ondanks dat er busvervoer vanaf Fort Nassau terug naar de kazerne was geregeld, koos het grootste aantal deelnemers ervoor om weer wandelend of rennend terug te gaan.

Foto Defensie Caribisch Gebied


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via www.online.ad.cw.

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.