Bij het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort is gisteren het spantenbier gevierd van het ‘The Shore’-project.

bluebayDe bouw is in februari van dit jaar begonnen en in de komende twee jaren verrijzen op deze plek aan het strand van Blue Bay 32 luxeappartementen. The Shore omvat appartementen die worden gebouwd volgens het ‘carefree living’-concept. Daarbij staan gemak en comfort centraal. Voor de bouw worden alleen hoogkwalitatieve methodes en materialen gebruikt. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. Gebouw Amalfi en gebouw Cassis bevatten elk zeven appartementen, waarvan in beide gebouwen één penthouse. Gebouw Belize telt achttien appartementen, waarvan drie penthouses.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).