Bij het Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort is gisteren het spantenbier gevierd van het ‘The Shore’-project.

bluebayDe bouw is in februari van dit jaar begonnen en in de komende twee jaren verrijzen op deze plek aan het strand van Blue Bay 32 luxeappartementen. The Shore omvat appartementen die worden gebouwd volgens het ‘carefree living’-concept. Daarbij staan gemak en comfort centraal. Voor de bouw worden alleen hoogkwalitatieve methodes en materialen gebruikt. De appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. Gebouw Amalfi en gebouw Cassis bevatten elk zeven appartementen, waarvan in beide gebouwen één penthouse. Gebouw Belize telt achttien appartementen, waarvan drie penthouses.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.