Sinds gisteren vliegt Condor eens per week - op woensdag - tussen Frankfurt en Curaçao.

condor De nieuwe vlucht werd gisteren traditiegetrouw gevierd met een watersaluut waarna een prachtige taart werd aangesneden. Bijzonder was de regenboog die te zien was tijdens het watersaluut. Condor zal niet alleen dit winterseizoen, maar ook in dat van 2019/2020 een wekelijkse vlucht van Frankfurt naar Curaçao uitvoeren. De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 767-300. Dit toestel biedt plaats aan 165 passagiers. Eerder liet Ralp Teckentrup, de ceo van Condor weten ‘verheugd te zijn met de nieuwe bestemmingen die vanaf het komende winterseizoen in ons vliegprogramma worden opgenomen’.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.