Maar liefst 10.000 badeendjes werden gisteren na enige moeite gelanceerd in het Waaigat, voor de Duck Race die alweer voor de derde keer werd georganiseerd door Rotary Club Willemstad.

duckDoor de zachte wind duurde het even voor de eendjes over de finish kwamen gedobberd, maar er zijn uiteindelijk ook dit jaar weer een aantal winnaars uit de bus gekomen. Maar er is eigenlijk maar een echte winnaar van het evenement en dat is Fundashon Encelia, de stichting waar de opbrengst van het charity-event naartoe ging. Om de Duck Race heen was er ook nog genoeg te beleven. Zo traden er een aantal dansscholen op, stonden er verschillende artiesten op het podium en waren er spelletjes en activiteiten voor kinderen. 


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.