Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Maduro & Curiel’s Bank (MCB) voorziet al haar geldautomaten van nieuwe soft- en hardware om ze gebruiksvriendelijker te maken en om nog meer diensten aan de klanten aan te bieden in de vorm van ‘self-service’.

mcbDe bank trekt zo’n 10 miljoen gulden uit voor het aanpassen van in totaal 115 ATM’s.
Wat Curaçao betreft gaat het om 64 ‘Bankomatikos’ - zoals MCB haar automaten zelf noemt -, waarvan er al 23 zijn vervangen en nog 41 zullen volgen. De andere ATM’s staan op Aruba, Bonaire, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius. Wanneer alle hardware is vernieuwd, is in 2019 de software aan de beurt. De vernieuwing van de hardware houdt in dat er een touchscreen wordt ingevoerd.
Wie gebruik wil maken van de nieuwe Bankomatikos kan daarvoor al terecht bij de MCB-filialen in Scharloo, Brievengat, Santa Maria en Montaña. Maar bijvoorbeeld ook bij het Airport Hotel, Trupial Inn Hotel en het Hilton Hotel. Verder zijn winkels als Esperamos Supermarket, Magusa Rio Canario, Mangusa Hypermarket, Centrum Piscadera en Goisco al voorzien van een nieuwe automaat. En er zijn nieuwe ATM’s bij de pompstations in Rio Canario en Santa Maria. Evenals bij Marchena, Muizenberg, Gosieweg Las Vegas, Gasora en Tera Kòrá.
MCB stelt in een persbericht dergelijke grote investeringen te doen in het belang van haar klanten, maar ook in het belang van het hele land Curaçao; om groei in de toekomst te bevorderen. De bank kondigt dan ook aan te blijven innoveren om de dienstverlening te verbeteren, bijvoorbeeld in het trainen van haar personeel, en zo een boost te geven aan de economie.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).