Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - De kustwacht heeft zondagavond ten zuiden van Daaibooi een aanzienlijke hoeveelheid drugs onderschept. Drie personen zijn aangehouden en overgedragen aan de politie.

drugsRond 20.30 uur zag het Rescue & Coordination Center (RCC) van de kustwacht een verdacht contact op ongeveer 12 mijl ten zuiden van Daaibooi, dat op weg was naar Curaçao. Vanuit het Steunpunt te Parera is de Metal Shark I-04 uitgevaren om het vaartuig te onderscheppen en vanuit de lucht bood het Dash-vliegtuig ondersteuning. Om 21.55 uur vond de interceptie plaats op ongeveer 6,3 mijl ten zuiden van Kaap St. Marie. Aan boord waren drie personen aanwezig, alsook een aanzienlijke hoeveelheid van vermoedelijk verdovende middelen, aldus de kustwacht.
De verdachten zijn aangehouden en de drugs in beslag genomen. Bij het Steunpunt te Parera zijn zowel de verdachten als de verdovende middelen aan de politie overgedragen, die nader onderzoek verricht in de zaak.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).