Het is te hopen dat menig auto die gisteren in de buurt van Bapor Kibra geparkeerd stond een goede accu had, want door de beats van The Flying Dutch sloeg het gemiddelde autoalarm behoorlijk op hol.

F01 Flying Dutch SOEMANTAHet was dan ook een groot feest op de parkeerplaats van Mambo Beach Boulevard. House, latin, hiphop en dance, het kwam allemaal voorbij. Gebracht door grote namen uit Nederland als Lucas & Steve, Sevn Alias, Sunnery James & Ryan Marciano, de Arubaanse Jeon en natuurlijk Armin van Buuren, die zijn debuut maakte op Curaçao. Ook voor het lokale talent Jay Stax, die de dj battle heeft gewonnen en het festival mocht openen, was het ongetwijfeld de eerste keer dat hij mocht draaien op een podium van zo’n allure, met een publiek van 4.500 feestgangers. Na een lange set van Van Buuren was het de beurt aan de bekende Curaçaose dj Menasa om te zorgen voor een knallende afsluiter. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).