Na Ruth Groenewoud, is nu ook Wilbert ‘Willy’ Djaoen door Gevolmachtigde minister Anthony Begina (PAR) benoemd tot ‘Ambassadeur van Curaçao’.

onderscheidingDjaoen is bekend om zijn danskunsten en uitgebreide kennis van de Curaçaose cultuur. Met zijn optredens in de Cariben, België, Duitsland en Nederland heeft hij voor meer bekendheid en begrip voor de Curaçaose cultuur en tradities gezorgd. Hij is ruim 42 jaar actief en zijn eiland en cultuur liggen hem zeer na aan het hart. Zijn bijdrage is van groot belang voor het levend houden en promoten van de Curaçaose tradities en gewoontes. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).