De Curaçao Tourist Board (CTB) greep onlangs tijdens de New York 5K Color Run haar kans om het eiland te promoten en te presenteren als ‘s werelds meest kleurrijke bestemming’.

curakleur De deelnemers aan de loop die ook wel de ‘Happiest 5K on the planet’ wordt genoemd werden in de kleurzone van Curaçao met blauw poeder onder gegooid. Daarbij was het logo van Curaçao aanwezig en werd muziek verzorgd door lokale artiesten. CTB verstrekte deelnemers informatie over het eiland en wees hen op de non-stopvluchten die door JetBlue worden aangeboden vanaf JFK International Airport. In samenwerking met het Hilton Curaçao werd ook nog een reis weggegeven met een verblijf van vier nachten in het hotel in Piscadera.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).