Door de regenval kon de autonomiedag gisteren niet volop gevierd worden. Op het Brionplein werden de activiteiten volledig stopgezet.

jeugdwilhelminaIn Punda waren er nog wel wat mensen bij de informatiestands van de regering. En op het Wilhelminaplein werd een discussie gevoerd met jongeren over de betekenis van de huidige staatkundige positie van autonoom land in het Koninkrijk. Jongeren van Hóben Goberná, een pas geremigreerde student en een sbo-student rechten discussieerden onder leiding van Nifa Ansano. Deze discussie was georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS). Er was nagenoeg geen publiek aanwezig.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).