Door de regenval kon de autonomiedag gisteren niet volop gevierd worden. Op het Brionplein werden de activiteiten volledig stopgezet.

jeugdwilhelminaIn Punda waren er nog wel wat mensen bij de informatiestands van de regering. En op het Wilhelminaplein werd een discussie gevoerd met jongeren over de betekenis van de huidige staatkundige positie van autonoom land in het Koninkrijk. Jongeren van Hóben Goberná, een pas geremigreerde student en een sbo-student rechten discussieerden onder leiding van Nifa Ansano. Deze discussie was georganiseerd door het ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (OWCS). Er was nagenoeg geen publiek aanwezig.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.