Bij het krieken van de dag vertrokken dinsdagochtend acht Curaçaose jachten richting Bonaire waar ze deelnemen aan de 51e internationale Regatta Bonaire.

regattabonaire

Dat gebeurt al jaren in de vorm van de ‘Budget Marine Feeder Race’, een aanbrengrace in twee klassen. Op de foto de vijf boten die deelnemen in de racing klasse. Drie boten in de cruising klasse gingen hen al voor. Zij werden enthousiast uitgezwaaid. Gisteravond ging de regatta officieel van start met de traditionele vlaggenparade in het centrum van Kralendijk. Vandaag gaan de jachten voor het eerst met elkaar de competitie aan op het water tussen Kralendijk en Klein Bonaire.

Foto Els Kroon


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.