Bij het krieken van de dag vertrokken dinsdagochtend acht Curaçaose jachten richting Bonaire waar ze deelnemen aan de 51e internationale Regatta Bonaire.

regattabonaire

Dat gebeurt al jaren in de vorm van de ‘Budget Marine Feeder Race’, een aanbrengrace in twee klassen. Op de foto de vijf boten die deelnemen in de racing klasse. Drie boten in de cruising klasse gingen hen al voor. Zij werden enthousiast uitgezwaaid. Gisteravond ging de regatta officieel van start met de traditionele vlaggenparade in het centrum van Kralendijk. Vandaag gaan de jachten voor het eerst met elkaar de competitie aan op het water tussen Kralendijk en Klein Bonaire.

Foto Els Kroon


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).