Minister-president Eugene Rhuggenaath (PAR) bracht op Dierendag samen met parlementariër Ana Maria Pauletta een bezoek aan stichting DOG op Bándabou.

stichtingdog

Op initiatief van Djoeke Gilliam staat hier de eerste Dog Sanctuary op Curaçao. ,,Op initiatief van 1 persoon met een droom, een hoop vrijwilligers, crowdfunding en sponsoring, staat hier een heel mooi voorbeeld van wat we kunnen bereiken door samen te werken, huntu!”, aldus Rhuggenaath. ,,Het is te waarderen, het mooie werk dat onze burgers hier doen om zo een bijdrage te leveren aan het dierenwelzijn op Curaçao. Wij zijn ons ervan bewust dat een sanctuary niet dé oplossing is om het aantal in de steek gelaten honden te verminderen. We moeten meer voorkomen dan genezen. Bewustwording en het aanpassen van de wetten is belangrijk, maar ook sterilisaties en castraties. Het was een inspirerend en leerzaam bezoek. Danki!”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).