Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Telecommunicatiebedrijf UTS heeft met de grootste bank MCB een overeenkomst ondertekend waarmee UTS hoofdaanbieder is van diensten voor alle 61 Bankomatiko-geldautomaten op Curaçao en ook alle elf filialen op het eiland.

utsmcbBetaalbare telecommunicatie, ‘state-of-the-art’ kwaliteit en 100 procent betrouwbaarheid zijn vandaag de dag essentieel en onmisbaar voor een bank. Om die redenen heeft MCB gekozen voor de dienstverlening van UTS, zo meldt een gisteren uitgebracht persbericht van het telecombedrijf.
Voor de Maduro & Curiel’s Bank (MCB) is het van het grootste belang dat klanten 24/7 en gedurende het hele jaar door optimaal gebruik kunnen maken van de ATM-machines en altijd terechtkunnen bij de bankkantoren.
Voor UTS is het ook belangrijk dat, in het kader van de vooruitgang van de samenleving, er 24/7 toegang is tot de beste telecommunicatienetwerken. UTS is daarom verheugd met deze ‘investering van MCB’, namelijk de keuze van het lokale bedrijf United Telecommunication Services (UTS).
,,Dit betekent dat het geld op Curaçao blijft en daarmee wordt bijgedragen aan de stimulering van economie, wat een positieve duw geeft aan de ontwikkeling van Curaçao”, aldus UTS.


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).