Van een onzer verslaggevers
Willemstad - Telecommunicatiebedrijf UTS heeft met de grootste bank MCB een overeenkomst ondertekend waarmee UTS hoofdaanbieder is van diensten voor alle 61 Bankomatiko-geldautomaten op Curaçao en ook alle elf filialen op het eiland.

utsmcbBetaalbare telecommunicatie, ‘state-of-the-art’ kwaliteit en 100 procent betrouwbaarheid zijn vandaag de dag essentieel en onmisbaar voor een bank. Om die redenen heeft MCB gekozen voor de dienstverlening van UTS, zo meldt een gisteren uitgebracht persbericht van het telecombedrijf.
Voor de Maduro & Curiel’s Bank (MCB) is het van het grootste belang dat klanten 24/7 en gedurende het hele jaar door optimaal gebruik kunnen maken van de ATM-machines en altijd terechtkunnen bij de bankkantoren.
Voor UTS is het ook belangrijk dat, in het kader van de vooruitgang van de samenleving, er 24/7 toegang is tot de beste telecommunicatienetwerken. UTS is daarom verheugd met deze ‘investering van MCB’, namelijk de keuze van het lokale bedrijf United Telecommunication Services (UTS).
,,Dit betekent dat het geld op Curaçao blijft en daarmee wordt bijgedragen aan de stimulering van economie, wat een positieve duw geeft aan de ontwikkeling van Curaçao”, aldus UTS.


Week toppers

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire en Aruba. Op Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba, alsmede in Nederland en andere landen is een online-abonnement eenvoudig mogelijk via online.ad.cw

antdagblad-logo


Print-abonnee worden of voor meer algemene informatie? Stuur dan een mail naar [email protected]. Met naam, adres en telefoonnummer. Abonnementsprijs is ANG 35,00 inclusief OB per kalendermaand. Print-abonneren is alleen mogelijk op Curaçao.