Tien bewoners en cliënten van Fundashon Birgen di Rosario beklommen zaterdag bij verzorgingshuis Habaai spreekwoordelijk het podium om hun verhalen te vertellen tijdens de boekpresentatie van Kurá di Kuenta.

kura Kurá di Kuenta is een project voor het documenteren van verhalen van ouderen. Vijf maanden lang hebben deelnemers hun teksten geschreven en geredigeerd onder begeleiding van schrijver Ingomar Martie. De meest opvallende verhalen zijn uiteindelijk samengebracht in het eerste boek. Het boek is te koop voor 25 gulden. Vandaag wordt wereldwijd de Internationale Ouderendag gevierd. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).