Genodigden op Curaçao hebben gisteren kennis kunnen maken met de nieuwe Vertegenwoordiger van Nederland op Aruba, Curaçao en Sint Maarten, Erwin Arkenbout (midden).

vertegenwoordiger Dit gebeurde in de tuin van de Vertegenwoordiging van Nederland aan de Scharlooweg. Van de gelegenheid werd meteen gebruikgemaakt om afscheid te nemen van Henk Brons (links), die per 1 juli is aangesteld als directeur-generaal Koninkrijksrelaties bij het ministerie BZK. Brons sprak in zijn speech zijn vertrouwen uit dat Curaçao de huidige uitdagingen aankan. En: ,,Zeker wanneer we ook nog het maximale rendement weten te halen uit de Koninkrijkband en de praktische samenwerking, dan worden uitdagingen kansen.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).