Er wordt met man en macht gewerkt om het meest westelijke deel van het complex van Sambil nog vóór het eind van dit jaar klaar te maken om Carrefour te kunnen huisvesten.

carrefourIn eerste instantie gaat Carrefour op zoek naar circa 80 gekwalificeerde lokale krachten die worden opgeleid conform de moderne bedrijfsvoering van deze keten. Gisteren is de komst van ‘na Walmart de grootste supermarktketen ter wereld’ officieel aangekondigd tijdens een bijeenkomst voor genodigden, onder wie ministers, zakenrelaties en mediavertegenwoordigers. Begin 2019 zal de Franse supermarktketen Carrefour geopend worden. De supermarkt voldoet aan de hoogste uitgangspunten van klimaatbewust en innovatief opereren, die op Curaçao nog niet bekend zijn. 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).