In het Renaissance Resort werd gisteravond het 69-jarig bestaan van de Republiek China gevierd.

china

Consul-generaal Zhang Weixin stond tijdens zijn toespraak stil bij het belang van China op de wereldmarkt en de groei die het land heeft meegemaakt. Geen gemakkelijke prestatie voor een groot land met meer dan 1,3 miljard inwoners, aldus de consul-generaal. Ook benadrukte Weixin het belang van de samenwerking tussen China en het Nederlands Koninkrijk. Het is dit jaar vijf jaar geleden dat een Chinees consulaat op Curaçao werd gevestigd. ,,Laten we samen blijven werken om de uitwisseling en samenwerking tussen China en de Nederlandse Antillen te bevorderen.” Op de foto de Chinese consul met de Curaçaose premier Eugene Rhuggenaath.

Foto Jeu Olimpio


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie vanDE TELEGRAAF
Telegraaf

HetANTILLIAANS DAGBLADis de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).