Van een onzer verslaggevers
Willemstad - De Curaçaose luchthaven krijgt met Penha als nieuwe uitbater van de winkels een bijzondere vertrekhal, gebaseerd op het ‘walk through concept’.

penhaMet een aantal unieke meubelstukken, speciaal ontworpen voor Curaçao, gerelateerd aan de bijzondere kenmerken van het eiland. Zoals een boot als zitruimte na de securitycontrole. En een typische Dividivi-boom die een centrale plek gaat innemen voor ‘instore activiteiten’, waarbij de reiziger op speelse wijze wordt uitgedaagd om mee te doen. Een investering van 2 miljoen dollar, zegt ceo Kevin Jonckheer tegen het Antilliaans Dagblad. ,,Curaçao krijgt hiermee een kwaliteitsimpuls.”


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).