Van een onzer verslaggeefsters
Willemstad - Minister Marilyn Alcalá-Wallé van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport opent volgende week donderdag, 27 september om 19.00 uur de zesde Curaçao Pride op het Wilhelminaplein.

Curacao Pride 2018Voorafgaand aan de officiële opening wordt vanaf 18.00 uur de jaarlijkse Pride Walk gelopen. De wandeling start vanuit het Rif Fort en gaat via Otrobanda naar het Wilhelminaplein op Punda.
De slogan van dit jaar is ‘United we are one’. De organisatie roept iedereen op die staat voor gelijke rechten en die de lesbian, gay, bisexual, transgender (LHBT)-community steunt om mee te lopen.
Het officiële gedeelte wordt gevolgd door een concert met optredens van JJ Randy Ray, Shary An Nicillac en DJ Nena. Het concert is openbaar en gratis toegankelijk. Tot en met zondag 30 september zijn er verschillende activiteiten te bezoeken. Op vrijdag 28 september organiseert PinkCuraçao Pride van 9.00 uur tot 13.00 uur de West Point Jeep Safari en vanaf 18.00 uur de Rainbow Lounge Pride Edition ‘On Tour’. Op zaterdag 29 september is er de Curacao Pride White Party en op zondag 30 september is er van 12.00 tot 16.00 uur de Curaçao Pride Navigaytion Boat Party, die vanaf de Handelskade vertrekt.
www.curacaopride.com
facebook.com/curacaopride

 


Week toppers

Wilt u op ruim 8.000 kilometer van Nederland Nederlandse ochtend-krant bij het ontbijt niet missen? Lees dan de Caribische editie van De Telegraaf
Telegraaf

Het Antilliaans Dagblad is de enige lokale Nederlandstalige ochtendkrant van Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten.

antdagblad-logo


Abonnee worden of voor meer informatie over losse verkoop en advertentiemogelijkheden: E-mail of fax: Naam, voorletter(s), straatnaam, huisnummer, telefoon en aanvangsdatum. Abonnementsprijs* is Naf. 30,00 incl OB per kalendermaand.(abonneren is alleen mogelijk op Curaçao).